Penta Adviesgroep

Blootstellingsmetingen gevaarlijke stoffen, geluid en trillingen

Medewerkers worden vaak blootgesteld aan gevaarlijke stoffen, schadelijk geluid of trillingen welke kunnen zorgen voor gezondheidsschade op korte en lange termijn. Artikel 3 van de Arbowet schrijft voor dat de werkgever zorgt voor de veiligheid en gezondheid van zijn medewerkers bij alle werkzaamheden die zij voor hem verrichten.

Meten is Weten

Penta Advies Groep kan voor u de juiste metingen verrichten, zodat u inzicht krijgt in de blootstelling per medewerker. Daarbij zal Penta u een pragmatisch advies geven hoe u binnen de wettelijke kaders blijft en hoe u ervoor zorgt dat uw medewerkers gezond en productief blijven.

blootstelling

Wat kan Penta voor U doen?

  • UItvoeren van blootstellingsmetingen alle mogelijke gevaarlijke stoffen, schadelijk geluid en trillingen;
  • Metingen met de nieuwste gekalibreerde apparatuur en analyse bij een laboratorium;
  • Na beoordeling door de arbeidshygiënist wordt een pragmatisch advies geformuleerd dat keurig voldoet aan de wet- en regelgeving en normen.

Waarom Penta?

  • Onze adviseurs zijn specifiek opgeleid om de blootstellingsmetingen uit te voeren;
  • Analyses uitgevoerd door gecertificeerde laboratoria en beoordeeld door Arbeidshygiënist(e);
  • Penta hanteert een vaste lage prijs.
Wanneer u een vraag heeft of de behoefte aan de inzet van een adviseur van Penta ( Middelbaar veiligheidskundige, Hogere veiligheidskundige, Arbeidhygiënist, Kwaliteitsadviseur, Organisatieadviseur, Milieuadviseur)? Bel naar 06 24661517 of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Zoek hier naar de door u gewenste informatie...